RSS feed

Laat je stem horen !!!!! UEFA in Oekraïne op hondenjacht..

Geplaatst op

http://http://serbiananimalsvoice.wordpress.com/2011/02/09/bulgaria-existing-eu-member-state-wall-of-shame/#comment-14201

Uit het nieuws: UEFA in Oekraïne op hondenjacht

De Europese voetbalunie gaat op hondenjacht. Met nog ruim tien maanden te gaan voor de start van het EK wil de UEFA het probleem van de zwerfhonden in Oekraïne aanpakken. Michel Platini, voorzitter van de UEFA, had tijdens zijn laatste bezoek aan het land al geklaagd over de vele rondzwervende viervoeters.
De UEFA doneert een kleine 9000 euro om het probleem van de loslopende dieren op te lossen tijdens EURO 2012. Oekraïne gaat nu met dat geld de zwerfhonden steriliseren. Volgens de Oekraïense krant Segodnja leven alleen in de hoofdstad Kiev al zo’n 11.000 straathonden.
De voormalige Sovjetrepubliek hoopt zich met het aanpak van het hondenprobleem beter te presenteren. Behalve in Kiev wordt in Oekraïne ook in Donetsk, Charkov en Lviv gespeeld. Ook daar komen veel zwerfhonden voor. De donatie van de UEFA lijkt daarmee niet meer dan een druppel op een gloeiende plaat.
Oekraïne organiseert het voetbalevenement samen met Polen. Het duurt van 8 juni tot 1 juli. ( bron www.energique.nl/nl )

Zo lost de UEFA het zwerfhonden probleem op. Het ware gezicht van de UEFA !! ( http://http://serbiananimalsvoice.wordpress.com/2011/02/09/bulgaria-existing-eu-member-state-wall-of-shame/#comment-14201

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: