RSS feed

Ziek word ik van voetballen !!!

Geplaatst op

 

Onbegrijpelijk is het voor mij dat er nog mensen zijn die kunnen kijken naar het EK dat gehouden wordt in een land dat dit soort wreedheden uitvoert !!  Ziek word ik hiervan. 

Advertenties

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

»

 1. Wat een vreselijke foto! Ik kan me voorstellen dat je daar kwaad om wordt. Bah! Zo wreed!

  Like

  Beantwoorden
 2. Walgelijk in een woord! Maar helaas kijken voetbalfans daar niet naar ,het gaat hun maar om een ding VOETBAL !!Maar ik denk dat velen de achtergronden niet weten en ik denk dat het ze ook niet uit zou maken .En toch heb ik een vraag en ja je mag boos op mij worden hierom Jouw man is een echte voetbalfan,kijkt hij wel vraag ik me af en sta jij dit toe??? Ik kan het mijn man niet verbieden namelijk want die kijkt wel!!
  Liefs Elisabeth

  Like

  Beantwoorden
  • Hallo Elisabeth, hoe kan ik nou boos worden op jou, ik hou van je rechtstreekse aanpak. Jaa, mijn man kijkt voetballen, als ik dat zou verbieden zou het niet lang goed gaan hier, maar ik praat wel met hem over de dingen die mij heel erg hoog zitten, zoals deze barbaarse behandeling van dieren in dat voetbal land. Turkse mensen zijn niet zo gecharmeerd van dieren als wij hier in Nederland, en ik zou ook zeker niet met hem zijn getrouwd als hij niet van dieren zou houden. Dat was één van de voorwaarden die ik hem stelde. Door mij is hij nog meer van dieren gaan houden dan hij al deed. In de tijd dat we niet samen konden zijn zorgde hij voor veel zwerfdieren in zijn dorp en hij is ook zeker geen voorstander van het ritueel slachten. Ik zou een heel blog kunnen wijden aan zijn goede eigenschappen voor dieren, maar dat gaat te ver. Maar nog even over dat voetballen, ik heb er niets tegen maar ik vind het een grote schande dat een land zó omgaat met dieren alleen om de kijkers en bezoekers van het land een goede indruk te geven. Er had veel meer aandacht besteed moeten worden door de media aan deze negatieve kant van het EK.
   Ik kijk niet met hem mee, ik zit elke avond met de koptelefoon op naar muziek te luisteren……..
   liefs voor jou Elisabeth.

   Like

   Beantwoorden
   • Gelukkig houd Faruk ook van dieren .Mijn man is niet met dieren opgegroeid zoals ik ,bij hem thuis gold de regel dieren zijn eng en vooral vies.Bij ons thuis waren er altijd dieren ,noem ze maar en we hadden ze wel haha heerlijk.De dieren die we gehad hebben was hij dol op.Mikki daar is hij helemaal stapel gek op,echt aandoenlijk vaak hoe hij met haar omgaat en haar verwent.Zo zouden veel meer mensen moeten zijn ,maar helaas.Ik hoop dat jij in September je adoptie kat mee kunt nemen hier naar Nederland,ik kan me voorstellen dat je er meer zou willen redden maar dat is helaas vaak niet mogelijk.
    Liefs Elisabeth

    Like

   • Als het aan Faruk ligt komen er ook twee kittens mee terug naar Nederland……ook een voor mijn dochter.
    Kittens moeten het al snel zelf uitzoeken daar…..triest, en mensen gooien daar zoveel eten weg in containers, dat ze het dan maar aan de dieren geven.
    Liefs van Anne

    Like

 3. Zou het helpen als ik geen voetbal meer kijk ? 😦

  Like

  Beantwoorden
 4. Overal waar ik kijk zie ik dieren- liefde – én leed. Gewoon in Nederland, bij mij om de hoek van de deur.. onderweg van a naar b. Er zijn periodes bij dat ik de gehele dagen met een enorme brok in mijn keel rondloop vanwege de onmacht. Dieren voelen wel degelijk en… weten. Huidieren werken hele processen door voor mensen( terwijl deze zich daar niet van bewust zijn) om mensen te ondersteunen, Ik werk hiermee en geef daarin aan.
  En dit begint bij kinderen…. door ze bewust te maken van wat…leven… is. Dit is een onderwerp waar ik nooit over uit gepraat raak, onrust en verdriet veroorzaakt, maar daar is geen dier mee geholpen. Gelukkig zijn er heel veel mensen die daadkrachtig hier tegen optreden. En ik doe gewoon maar mijn best naar mijn beste kunnen in mijn kleine leventje.

  Want het is niet het dier dat gered moet worden, maar de mens!

  Like

  Beantwoorden
 5. Kijk zowiezo niet naar voetbal…simpel omdat ik het een dom spel vind haha
  Hebben ze de bal schoppen ze die weer weg…oja en sitejes zijn er om te delen toch?
  Groetjes

  Like

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: