RSS feed

2012 herzien

Geplaatst op

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2012 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

600 people reached the top of Mt. Everest in 2012. This blog got about 4.800 views in 2012. If every person who reached the top of Mt. Everest viewed this blog, it would have taken 8 years to get that many views.

Click here to see the complete report.

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Volgende »

 1. heeeey mijn naam staat er ook nog op 🙂

  Voor jou alvast een fijne jaarwisseling toegewenst

  Like

  Beantwoorden
 2. Ha ZijalleenisZij, ik heb geen mailadres dus probeer ik het ook nog maar even op je eigen blog. Ik wil je feliciteren met je vele bezoekers, maar schrijf dit ook om je te melden dat het PDF-bestand over Orpheus op mijn blog nu te openen is en te lezen. Dank voor je melding! Vriendelijke groet, Zilvervis

  Like

  Beantwoorden
 3. Dankjewel voor je berichtje,
  wens je een hele fijne donderdag toe met lieve groetjes, Greetje

  Like

  Beantwoorden
 4. gewoonzoalsikben

  Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van je ,ben zo diep teleurgesteld in jou als mens en ik begrijp je niet gewoon niet ,ik probeer het ook maar niet meer Ik moet het helaas hier doen omdat ik je email adres niet meer heb .Wees a u b voorzichtig met gevoelens van mensen.Het ga je goed.
  Elisabeth

  Like

  Beantwoorden
  • Elisabeth, je bent vrij om je vriendschap met mij te beëindigen, maar begrijpen doe ik dat echt niet. Je zegt me voorzichtig te zijn met gevoelens van mensen, als er iemand voorzichtig is met de gevoelens van mensen dan ben ik dat wel. Omdat ik als geen ander weet hoe gevoelig sommige mensen kunnen zijn, jij onder andere,ben ik voorzichtig met mijn reactie’s naar mensen toe. Jou ken ik al enkele jaren en ik weet van je strijd met jezelf en je teleurstelling in mensen, veel mensen. Dat heb ik altijd gerespecteerd en geaccepteerd en mij er nooit met veel woorden mee bemoeid. Ik probeerde je altijd een lichtpuntje te laten zien en leefde met je mee. Ik denk te weten waarom je écht in mij teleurgesteld bent en dat ga ik je nu ook zeggen. Jij bent teleurgesteld in mij omdat ik niet meer of nog maar weinig reageerde op je berichten.
   Om eerlijk te zijn, ik word niet vrolijk van jou logjes en berichten, je klaagt altijd en daar wordt een mens niet vrolijk van, zeker niet als men zelf met alle kracht die men heeft het hoofd boven water probeert te houden. Ik maak niet veel blogjes meer, ik heb geleerd dat ook échte vriendschap niet meer is dan illusie. Ik herinner mij nog dat je me ooit space-koningin noemde, je was jaloers op mijn activiteiten op space toendertijd. En dat zag ik niet alleen, ook anderen merkten jouw jaloezie op in de reactie’s die je gaf. Dat is allemaal verleden tijd, ik heb ervan geleerd. Verschillende keren heb ik je dingen die ik deed en waarom ik ze deed uitgelegd, en dat begreep jij. Daar was ik blij mee, ik dacht een oprechte vriendin aan jou te hebben , in goede én in slechte dagen. Ik dacht alles met je te kunnen delen, maar het was éénrichtingsverkeer. Dat liet ik maar zo omdat ik voelde en las dat jij enkel op jezelf gericht was.
   Zo vaak las ik dat je weer eens besloot je blog te sluiten, en ik als goed verstaander begreep waarom je dat keer op keer meedeelde. Omdat je niet de aandacht kreeg die je wilde. Als iemand niet snel genoeg reageerde of helemaal niet reageerde liet je dat ook duidelijk merken in je reactie’s.
   Het zijn nog steeds dezelfde mensen die reageren op jouw schrijfsels, ze houden zich aan jouw regels door met je mee te praten en hun begrip voor jou te tonen, “och och Elisabeth, wat heb je het zwaar met je leven’.
   Ik had daar geen zin meer in, ik had en heb genoeg aan mijn eigen sores die ik niet meer deel met iedereen, want wat ik al wist ook nu weer blijkt….echte vriendschap bestaat niet.
   Bedankt voor de jaren waarin we het fijn hadden samen, ik hoop dat het heel goed met je blijft gaan en wens je oprecht het allerbeste.
   Anne

   Like

   Beantwoorden
 5. gewoonzoalsikben

  Vind je het erg dat ik niet met modder ga gooien zoals jij nu doet? Wat je nu doet heeft je de kop gekost op Space ,je ware gezicht laat je nu ook weer zien.Jammer Anne ,ik had je veel hoger ingeschat.En voor de goeie orde ,nee ik ben nooit jaloers geweest op jou want daar was geen enkele reden voor.En ja ik heb het nog regelmatig moeilijk en dat is niet zo gek.Maar ook daar hoef ik me niet over te verdedigen.Maar ben jij niet gewoon jaloers omdat ik zoveel lieve reactie’s krijg en die geven ze gewoon helemaal vrijwillig hoor !!
  Elisabeth

  Like

  Beantwoorden
  • Space hield op te bestaan, weet je nog Elisabeth ? Maar nogmaals, ik wens je het allerbeste toe.

   Like

   Beantwoorden
   • gewoonzoalsikben

    Ja hoor dat weet ik nog heel erg goed !! En hoe je klaagde dat je ”vrienden” je allemaal lieten vallen !!Alhoewel ik was er nog als een van de weinige,maar dat ben je blijkbaar vergeten .Wat ik me toch afvraag ,las je nog wel eens op mijn andere blog? De leuke dingen waar ik van geniet ,de blogjes over mijn lieve Mikki ? of ook vergeten in je nijd? Wat is er met jou aan de hand Anne ,het gaat zeker niet goed met je ,je ben duidelijk jezelf niet!!

    Like

 6. gewoonzoalsikben

  O en ik vergeet te zeggen dat ik je email adres terug heb gevonden ,vergat even te kijken bij je oude ”lieve” reactie’s.Ik heb een heel lange mail voor je klaar staan ,maar ik twijfel of ik die ga verzenden ,misschien ook beter van niet !!

  Like

  Beantwoorden
 7. wens je een hele fijne Valentijnsdag toe met lieve groetjes, Greetje

  Like

  Beantwoorden
 8. kom je even een hele fijne nieuwe week toewensen,lieve groetjes Greetje

  Like

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: