RSS feed

Divorce hotel..

Geplaatst op

Een soap is er niks bij. Hij blijft me verbazen, die( hopelijk snel) ex-schoonzoon van mij. Komt zijn werkgeefster  in de winkel waar mijn dochter werkt, en vraagt ze aan mijn dochter hoe het gaat met de relatietherapie…..
‘Ja, ik hoorde dat jullie in relatietherapie zijn elke woensdagochtend ‘………….. Uhhhhh ??
Dat kan ze alleen gehoord hebben van haar werknemer, die van liegen en bedriegen al geruime tijd zijn hobby maakt.
Waarschijnlijk heeft meneer dit verhaal opgehangen om verzekerd te kunnen zijn van een vrije dag voor hem en zijn vriendin, want zijn vrouw, mijn dochter dus, weet nergens van. Sterker nog, ze spreken elkaar niet, zien elkaar niet, en als er al iets te melden is gaat dat per sms omdat HIJ niet zo goed is in praten. Met mijn dochter dan, dus dat hij in relatietherapie is verbaast me zeer. Een eenzijdige therapie waarin HIJ alleen het woord moet voeren, en dat zal nog niet meevallen voor de beste man.
Liegen gaat hem goed af de laatste maanden, ik val van de ene verbazing in de andere.
Zo zou de garage bijna leeg gehaald zijn door hem, en dat klopt, bijna ja. Want wat nu juist de garage uit had moeten zijn staat er nog steeds in, zijn Pontiac.
Mijn dochter is gelukkig zo wijs geweest om de garage op haar naam te laten zetten, want het is bij de woningbouwvereniging waarvan hij de garage huurt, regel dat je niet verder dan 750 meter bij je garage vandaan mag wonen. En meneer woont wel iets verder weg dan de toegestane 750 meter. Toen meneer vernam dat de garage op naam staat van zijn vrouw waren de rapen gaar. Hoe ze dat voor elkaar heeft kunnen krijgen….. zij kan toch gebruik maken van de garage aan het huis ‘ ??   Ja, dat kan inderdaad als hij met zijn Pontiac racer ook dááruit vertrokken zou zijn, maar ook die garage is nog steeds niet leeg en beschikbaar voor mijn dochter.
Divorcehotel, ik zag de oproep een paar keer voorbij komen afgelopen week bij RTL.  In een weekend van je scheidingsperikelen af …….ik ga mijn dochter aanmelden, het heeft nu lang genoeg geduurd.

aanmelden

Advertenties

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

»

 1. Ach, ach. Nog steeds geen verandering? Wat moet dat slopend zijn voor je dochter en jou. Wederom heel veel sterkte, Maggy. Ik hoop dat je ex-schoonzoon binnenkort keihard tegen ‘karma’ oploopt.
  Knuffel van mij

  Like

  Beantwoorden
 2. Ja hier wordt je niet vrolijker van hè….wie weet werkt het voor die 2 🙂

  Like

  Beantwoorden
 3. As times goes by. At last everything will be alright again. Wishes 4u. Grts

  Like

  Beantwoorden
 4. Van liegen en bedriegen daar weet ik alles van, nu ook weer ferm tegen de lamp gelopen.

  Like

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: