RSS feed

Hoe word ik een boerenlul 2 of…hoe word ik een eikel?

Geplaatst op

Leuk blog….

chaoticus

Kortom je hebt een rugzakje. Ik bedoel een last aan bagage die je in onze samenleving helemaal niet nodig hebt. Kritisch vermogen , discussievaardigheid, scrupules, taalbeheersing…GeenStijl helpt je er van af. Met z’n voorgekookte verontwaardiging is het het meest kleinburgerlijke medium van Nederland. En…als zij je er niet vanaf helpt dan zijn er wel de andere media die je in haar mal van onbenul en korte lontjes proppen. O wacht even, het is tegenwoordig “media propt”  want het hele volkje denkt dat de media enkelvoud is.

Hoe dan ook, eenvoudig is het allemaal misschien wel want de media zijn natuurlijk naar de donder geholpen door mannen als John de Mol die van mening zijn dat informatie in de EERSTE plaats entertainment is. Hij en zijns gelijken hebben programma’s bedacht die de geest van de kijker zover afstompen dat deze ook niet meer in staat is gecompliceerde of diepgaande informatie te…

View original post 246 woorden meer

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: