RSS feed

Terug in de tijd…

Geplaatst op

forgotten

Veertien jaar geleden begon ik een blog op Blogger.  Ik zocht vandaag naar iets via google, en wat schetst mijn verbazing, ik kom de bewuste Blogger site tegen. Dan sta je toch even raar te kijken kan ik je zeggen. Met de site kan ik niets meer, ik kan niet inloggen om de site te verwijderen, hoe heb ik kunnen vergeten dat ergens nog een site van mij rondzweefde…….ik weet mijn wachtwoord niet meer en het emailadres waarmee ik veertien jaar geleden de site opende werkt ook niet meer. Iemand misschien een idee hoe de site te verwijderen is ?

Maar goed, ik was wel verrast om terug te lezen wat ik veertien jaar geleden opschreef, maar waarom ik er plots weer mee ophield is mij nu ook een raadsel. Wat ik nog wel weet is dat ik die tijd een redelijk blij mens was, ik zat goed in mijn vel en maakte leuke dingen mee, ik was die tijd vreselijk verliefd ook. Maar na twee geweldige jaren heb ik de keuze gemaakt te stoppen met deze relatie, ik kon het niet langer aan hem te moeten delen . Dik twee jaar ben ik aan het lijntje gehouden, hij vroeg mij om geduld te hebben zodat hij alles netjes met zijn vrouw af kon handelen. Ik geloofde hem op zijn woord. Toen ik na een dik jaar vroeg hoe de zaken ervoor stonden, kwam meneer met het volgende verhaal, zijn oudste dochter zou over enkele maanden gaan trouwen en hij wilde het hele gebeuren niet verpesten voor zijn dochter. Na het huwelijk van zijn dochter was er niets meer wat hem nog kon tegenhouden om zijn scheiding door te zetten. Op een gegeven moment begon hij te opperen dat onze relatie zo toch ook leuk en avontuurlijk was…..ik geloofde mijn oren niet. Ook zijn hoogbejaarde moeder zou het heel erg vinden als zijn huwelijk verbroken zou worden, misschien moesten we maar wachten tot zijn moeder er niet meer zou zijn.

Ik heb hem nog dezelfde week figuurlijk het mes op zijn keel gezet, zó laat ik niet langer met mij sollen . Voor mij was het over en uit, hoe erg ik dat ook vond. Kapot ben ik ervan geweest, ik viel kilo’s af. Uit pure frustratie heb ik zijn vrouw op de hoogte gesteld, elke keer moest ik aanhoren dat de relatie met zijn vrouw totaal niets meer voorstelde, ik heb haar dat nog even extra onder haar aandacht gebracht. Zo’n bitch ben ik dan ook wel weer. Ik heb geen idee hoe het hem nu vergaat. Op FB zie ik soms een foto van zijn vrouw met de inmiddels drie kleinkinderen, zijn dochter met de kinderen, maar opa is nooit ook maar ergens te zien. Ik hoop dat hij zich niet meer durft te vertonen, want als je zó een vrouw behandeld ben je geen knip voor je neus waard.

In die tijd begon ik Blogger, tot diep in de nacht zat ik achter mijn pc te schrijven, te lezen om tegen de ochtend doodmoe mijn bed op te zoeken. Dat heeft mij wel geholpen om door die moeilijke tijd door te komen. En zo zijn er veertien jaren voorbij gegleden, jaren waarin ik nog heel vaak aan hem denk, voor mij was hij die ene, die hele bijzondere man, maar blijkbaar was ik voor hem niets anders dan leuk tijdverdrijf. Ondank alles hoop ik dat het hem goed gaat, en dat hij geniet van zijn kleinkinderen…..

 

 

 

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: