RSS feed

Vraagtekens..

Geplaatst op

Verdriet weg eten, weg snoepen, transpireren, koude rillingen, hartkloppingen, huilbuien en boosheid, heel herkenbaar vertelde mijn pedicure vandaag tegen mij. Dat doet rouwen met je.
Het kost mij véél moeite om aardig en geduldig te blijven tegen de mensen om mij heen.
Toch voelt het alsof ik iets onder de leden heb, ik sta wankel op mijn benen en ben snel moe. Niet zeuren maar doorgaan, iedereen heeft weleens iets.
Ik ben niet iemand die snel naar de huisarts gaat, dat deden / doen jij en je zus ook niet. Jullie gingen, gaan, véél te lang door, misschien een familie kwaal. 
Het blijft door mijn hoofd spoken dat jij al langere tijd bleef hoesten,en dat gespook werd alleen maar erger door het uitbreken van het coronavirus. Half februari werd het virus ontdekt zeggen de artsen. Nou, daar geloof ik niks meer van. Naar de apotheek, zei de vervangende huisarts, hoestdrank halen. Geen resultaat, dan toch maar codeïne, en toen ook dat niet hielp nog een longfoto waarvan je op maandag 22 december de uitslag kreeg, niks aan de hand, het hoesten gaat vanzelf wel weer over…..?? 
Die nacht werd je opgenomen met een hersenbloeding…..
Je verbleef tien dagen op de IC, het ging beter met je dus je mocht van de IC af. Twee dagen later lag je weer op de IC, aan de beademing. 
Veel zal ik er niet aan hebben, maar ik wil tijdens het gesprek volgende week met de neuroloog toch mijn mening geven over hoe ik denk over de behandelwijze van jou Diana. Waarom was daar niet bekend dat je al een week of vijf aan het hoesten was. Ik kan het antwoord raden, er was toen nog niet bekend dat er een virus rondwaarde…..er wordt steeds meer bekend over het ontstaan van het virus, wellicht krijg ik nooit een bevestigend antwoord, maar ik vind geen rust vóór dat ik mijn vermoeden gedeeld heb mijn kind…… 

Ik mis je zo…..

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: