RSS feed

Terrasje..

Geplaatst op
Dierbare foto voor mij.

Vanmiddag voor het eerst even op het terrasje gezeten waar ik samen met jou op 22 december ook heb gezeten….voor het laatst….. 
Ik weet niet of ik dat ooit nog ga herhalen. Emotioneel ben ik daar nog niet aan toe, de latte macchiato heb ik met bibberende handen opgedronken, en toen ik even later verder liep leken mijn benen twee betonnen palen, ik voelde mij helemaal niet thuis in het centrum. Om eerlijk te zijn voel ik mij nergens thuis, alleen thuis…..
Ik mis je elke dag meer mijn kind……
Jou te moeten missen is zo zwaar om te dragen….. 

Geboorte tegel van Diana, is in het bezit van mijn schoonzoon, ik verwacht niet dat ik dit dierbaar stukje herinnering nog terug zal zien. Zo heeft hij ook een voor mij dierbare originele foto, 30 x 45 cm, in bezit die ik aan Diana heb gegeven omdat zij de foto graag wilde hebben. ( zie foto) De foto hing op haar slaapkamer. Schoonzoon gunt mij geen enkel aandenken aan mijn dochter, maar dat ik deze dierbare herinneringen niet terug krijg siert hem totaal niet)

Deze foto en haar geboorte tegel waren voor Diana. Na haar overlijden was het niet meer dan respectvol geweest als deze dierbare stukken door mijn schoonzoon aan mij teruggeven waren gegeven…….

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: