RSS feed

Antwoord.

Geplaatst op

” Als je niet alleen wil zijn, kom dan naar mij, je bent altijd en elke minuut van de dag welkom hier “.
Dat weet ik lieve Lique, maar ik ben nu eenmaal alleen, dat was zo en dat blijft zo. Jij hebt je eigen leven, je werk, en ik vind dat ik jou steeds meer ga bemoederen, nóg meer ja. Ik las in een blad over verlies dat er moeders zijn die extra bezorgd worden om de andere kinderen ook te verliezen, en ja, soms overvalt die angst mij ook. Je broer dopt zijn eigen boontjes wel, maar over jou heb ik die zekerheid niet.
Jij gaat op in je werk, vanmiddag zei je nog tegen mij dat je blij bent dat je daarin afleiding vindt, dat kan best zo zijn, maar jij gunt jezelf geen tijd om te rouwen, je praat alleen met mij over het verlies van Diana, maar op je werk merkt niemand iets aan je. 
Alleen thuis probeer ik op papier te zetten wat ik tijdens het gesprek met de neuroloog wil vragen, én wat ik wil zeggen. In mijn hoofd weet ik het precies, maar ik ken mezelf, eenmaal daar vergeet ik de helft van al mijn vragen. Ook wil ik haar twee foto’s laten zien. De foto waarop je lachend naar mij zwaait, en de foto van de dag erna, bezweet en met je tong naar buiten aan de beademing….. de tijd tussen het maken van deze twee foto’s ben ik kwijt, die tijd kan ik niet plaatsen, die tijd is er iets gebeurd waar ik een eerlijk antwoord op wil hebben….. 
Ik mis je, meer dan ik met woorden kan zeggen xxxxx

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Eén reactie Volgende »

  1. Het blijft moeilijk maar rouwen doet ieder op zijn eigen manier is mijn ervaring. Er is geen goede of verkeerde vorm denk ik. Zoals ieder mens uniek is denk ik ook dat iedere manier van rouwen uniek is. En natuurlijk ben je als je zulk een verlies geleden hebt extra bezorgd om je andere kinderen. Maar ook daar gaan de scherpe kantjes vanaf. Neem de tijd en doe het zoals het voor jou goed voelt.❤

    Geliked door 1 persoon

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: