RSS feed

ETZ.

Geplaatst op

Een goed gesprek gehad met de beide artsen die betrokken waren bij de behandeling en het overlijden van Diana. Voor Lique en mij weer heel emotioneel. Lique heeft onze vragen gesteld omdat het voor mij toch te emotioneel was.
Wat mijn gedachten betreft of het coronavirus Diana parten heeft gespeeld was men eerlijk, de artsen konden daarop geen antwoord geven omdat dat ten tijde van Diana’s opname niet speelde en patiënten daarop niet werden onderzocht. Ik heb wel verteld dat Diana al enkele weken hoestklachten had waarvoor zij drie keer bij de huisarts geweest was, maar of er sprake is geweest van corona gerelateerde klachten zullen wij nooit weten, over niemand die die tijd in het ziekenhuis is overleden, je kan alleen vermoedens hebben, geen zekerheid. 
Dr Verheijen liet wel doorschemeren dat het voor huisartsen moeilijk is in te schatten wanneer een patiënt moet worden doorgestuurd, dit, nadat ik gezegd had dat Diana maar bleef hoesten en hij na het derde consult tegen Diana had gezegd ” het gaat vast wel een keer over ‘…….
Dat dit niet zijn juiste reactie geweest is zal ik hem ook altijd kwalijk blijven nemen, dat zeg je niet als huisarts, nog geen twee weken later was mijn dochter er niet meer….. 

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Volgende »

  1. Fijn dat je het gesprek aangegaan bent. Je hebt misschien niet alle vragen beantwoord gekregen waar je op gehoopt had maar het schept allicht toch weer wat meer duidelijkheid. Liefs Ria

    Geliked door 1 persoon

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: