RSS feed

Datums.

Geplaatst op
  • Nee, ik zei het al eerder, ik ben niet van datums onthouden, maar Facebook is dat soms, helaas wel.
  • Vandaag zou je zes jaar getrouwd geweest zijn, bedankt Facebook dat je mij hieraan herinnert. Op mijn kalender staan géén verjaardagen, géén huwelijksjubilea of wat voor feestelijkheden dan ook. Op mijn kalender staan enkel afspraken. 
  • Ik herinner mij de tijd na het onverwachte aanzoek, je had er lang op moeten wachten, zo lang dat je interesse steeds minder werd. ‘Graag of niet “, was je reactie als ik weer eens vroeg hoe de zaken ervoor stonden. Want ik wist dat jij geen voorstandster was van ongetrouwd samenwonen, maar om te trouwen moet je wel met z’n tweeën zijn. 
  • Maar toen het onverwachte aanzoek er kwam werd het een haastklus. Ineens ging alles in sneltreinvaart, zo snel dat het gezin van je broer niet bij de huwelijksvoltrekking aanwezig kon zijn, zij verbleven die tijd in Turkije. 
  • Jij wilde een echte bruidsjurk, je man wilde een speciale datum. Ook dat nog, een speciale datum. Het werd 02-07-2014, vandaag zes jaar geleden. Herinneringen maken mij verdrietig, zeker nu. Ik herinner mij hoe je straalde die dag, ik herinner mij hoe mooi je eruitzag die dag, ik herinner mij hoe wij samen in de weer geweest zijn om voor jou de perfecte jurk met bijbehorende accessoires naar jouw wens te creëren…… 
  • Mijn hart breekt, herinneringen zijn als zweepslagen. Dat is één van de redenen dat ik mijn kalender alleen maar gebruik voor afspraken…….. 

Hoe gaat het…?

Shared by Anne Van De Laar on July 1, 2020

  • Weet je nog Diana, dat jij je middelvinger tegen hem opstak, en dat hij jou en je zus graag plaagde, je zus nog steeds trouwens, maar je zus geeft hem weinig kans meer om te plagen. 
  • Vanmiddag kreeg ik een telefoontje dat eigenlijk voor je zus bestemd was, maar aangezien je zus veel… read more

Shared by Anne Van De Laar on June 30, 2020Dank je wel buurvrouw Roos, het steunt mij dat je met mij meeleeft om Diana te blijven herinneren.
Liefs  

View all stories

  • ANNE VAN DE LAAR
  • annevdlaar@live.nl

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: