RSS feed

Kittens.

Geplaatst op

Eind augustus, begin september 2013. 

Vanmorgen stuurde je broer mij enkele foto’s toe, waaronder deze. Ik denk dat je broer aan het reorganiseren was op zijn pc en toen deze foto’s van jou tegenkwam. Ik ben er niet minder blij mee, ik hoop bijna dagelijks dat ergens nog foto’s van jou opduiken en dat ze dan mijn richting opkomen. 

Je broer en schoonzusje hadden twee kittens opgehaald bij een adres in Den Bosch. Er werd in dat gezin niet gedaan aan geboorte beperking voor de poezen die daar rondliepen. 
” Ohh, geen probleem hoor, zei de poezen moeder ‘, ze komen altijd goed terecht, was haar reactie toen mijn zoon aan haar vroeg waarom de poezen niet gesteriliseerd werden… 
Onverantwoord, zo ga je niet met dieren om is mijn mening,maar helaas denkt lang niet iedereen zo…… 

Ik herinner mij bij het zien van deze foto dat je bezig was om je haren te laten groeien, je wilde het opsteken, zoals op de foto bij je profiel. Dat vond ik ook zo leuk aan jou, als je iets in je hoofd had dan ging dat ook gebeuren, en het stond je allemaal even goed. 

De katjes zijn inmiddels stevige jongens die een heerlijk leven hebben in het gezin van je broer. Onlangs heb ik ook hier nog foto’s geplaatst van jou met de twee katers, jij ging regelmatig even mee de rakkers verzorgen als het gezin van je broer met vakantie was……. 

We hebben veel samen gedaan mijn lieve Diaantje….ik vind het zo moeilijk om door te moeten gaan zonder jou, je wist mij altijd op te beuren, jouw lach te horen maakte dat de zon door de wolken brak…..ik noemde je heel vaak mijn pretletter, een benaming die precies bij je paste……. 

Ik draag je dichtbij mij, in mijn hart, en daar zal je nóóit verdwijnen…. 
Ik verheug me op de dag dat ik je wéér zal zien, die dag komt steeds dichterbij, ook al geloven maar weinig mensen in de terugkeer van Jesus Christus. 
Toch komt de dag dat God een einde zal maken aan deze door de duivel geregisseerde wereld steeds dichterbij, en zal ik jou weer in mijn armen kunnen sluiten lief kind van mij ♥️
Daar kijk ik naar uit…… 


Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Eén reactie Volgende »

  1. Lique van der Heijden

    ❤️❤️❤️

    Like

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: