RSS feed

Huisnummertje trekken…

Geplaatst op

​Samen met jou….. nee, niks meer samen met jou…..
Samen met jou zou ik mijn nieuwe huis in gaan richten, samen met jou zou ik nieuwe spullen gaan uitzoeken, nieuwe gordijnen en vloerbedekking …..meubels…. 
De woningbouwvereniging gaat het vanaf nu serieus aanpakken, ik heb een formulier gekregen waarop ik mijn keuze kenbaar mag maken. Een map informatie met bijgesloten de plattegrond met de indelingen van de toekomstige flats. 

Nee, ik verheug mij er niet op. Niet meer. Vanaf 2018 zit ik al tegen deze verhuizing aan te hikken, en nu jij er niet meer bent is het helemaal een drama voor mij geworden. 
Dagelijks kom ik langs mijn toekomstige woning, lang lag het bouwterrein stil, maar sinds begin dit jaar gaat het best hard. 
Vijf voorkeuren van etage en indeling heb ik mogen aangeven, of één ervan ook aan mij wordt toegewezen is afwachten.
Normaalgezien ga je op mijn leeftijd niet meer verhuizen, naar het bejaardentehuis misschien, maar goed Diaantje, ik heb geen keus dit keer, en zonder jou vind ik het nog moeilijker……..

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: