RSS feed

13 Mei 2021

Geplaatst op

Nee, we vergeten je oma oma niet.
Het missen van je oma voelt alleen anders dan het missen van jou. Oma had de leeftijd, oma heeft lang en in goede gezondheid mogen leven.
Je zus hoopt dat ik net zo oud word als je oma, maar dat weet niemand, zo ben je er, en in een flits kan het licht gedoofd zijn.

Vanmorgen hebben wij tulpen naar oma gebracht, dat waren jouw lievelingsbloemen, oranje vond je ze het mooist,maar voor oma zijn het gele geworden. 
Je zus heeft ook een steen gemaakt voor je oma, en dat was een goed idee bij nader inzien. Het is op de plek waar oma is uitgestrooid heel erg groen en begroeid geworden, nu hebben we je oma sneller gevonden. 
Toen oma’s as uitgestrooid is was het winter, alles grijs en kaal. 

Bij jouw foto staan oranje tulpen, dat was jouw lievelingskleur. Dat blijft jouw lievelingskleur……..
Jij hebt je plekjes thuis, ik heb geen as gekregen van je echtgenoot, ik moet genoegen nemen met foto’s en dat is hard mijn kind. Ik heb je in mijn hart, je bent continu bij me, en één ding is zeker, op dat plekje blijf je tot mijn laatste ademtocht……. ♥️♥️

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Volgende »

  1. gewoonzoalsikben

    Wat een mooie steen heeft Lique gemaakt en zo lief dat jullie bloemen brengen .En Oranje tulpen ,ik hoop dat ze nog lang te koop zijn ,anders misschien andere mooie Oranje bloemen om bij Diana haar foto te zetten .Doe wat goed voelt voor jou lieverd ! xxx

    Geliked door 1 persoon

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: