RSS feed

Verhuizen.

Geplaatst op

Het wordt nu echt tijd dat ik kan gaan verhuizen Diana. Dik drie jaar weet ik dat ik moet verhuizen ivm de sloop van mijn flat, maar dat lange wachten begint mij nu echt op te breken.
Maart 2018 kregen wij , alle bewoners, het bericht dat onze flats gesloopt zouden worden. De bewoners waren grotendeels vijfenvijftig plussers, maar ook tachtigers kregen het verhuisbericht te horen.

Inmiddels is het 2021. Ik weet nog dat het bericht mij overdonderde. Verhuizen, op mijn leeftijd nog ?  
Ik zag er heel erg tegenop,lag er wakker van. Jij zorgde ervoor dat ik gewend raakte aan de toekomstige verhuizing. Anderhalf jaar lang maakten wij samen plannen, jij zag het wel zitten. Je verheugde je op het stylen van mijn nieuwe huis.Op een dag kwam je binnen met het mooiste behang. ” Kom op ma-tje, we gaan er iets moois van maken voor jou “…….

Inmiddels staan er bijna drie nieuwe flatgebouwen waarvan jij niets hebt meegekregen. Ook de sloop van de voormalige flats heb je niet meegemaakt. Mijn hele zin om te verhuizen verdween als sneeuw voor de zon. Ik had in het hele verhuis gebeuren geen enkele zin meer. Ik sloot me op in mijn huis, wilde niemand zien, niemand horen. 
Om eerlijk te zijn Diana, heb ik na jouw overlijden mijn huis verslonst. Ik vond het allemaal wel prima. En nog steeds vind ik het wel prima.
Ze zeggen dat de bewoners van de eerste flat mogelijk eind december de sleutels in ontvangst mogen nemen……
Ik wacht het wel af, maar voor jou wil ik nu snel gaan verhuizen. Dat speciale plekje voor jou dat ik in gedachten heb zal er komen, moet er komen, zoals ik dat in gedachten heb voor jou……mijn lieve dochter….samen met jou naar het nieuwe huis verhuizen. 


Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Volgende »

  1. Verhuizen….ik moet er niet aan denken!

    Geliked door 1 persoon

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: