RSS feed

Home alone…..

Geplaatst op

Ohh Diaantje toch, als jij mij had kunnen zien zitten, dan had je gezegd dat ik aan een vijfkamerwoning nog niet genoeg zou hebben. Maar helaas, daar kom ik niet voor in aanmerking. Wel jammer, want nu moet ik afstand doen van veel dingen. Maar al moet ik dingen in de woonkamer opstapelen, waar ik geen afstand van wil doen gaat mee, en dat is nogal wat.
” Ma toch, zei je zus gisteren, er komt steeds meer op de bank te liggen, kan er nog meer bij ‘..
Er kan nog meer bij ja, maar dat hoeft niet, het is wel prettig om dingen die ik vaak gebruik bij de hand te hebben. Bij mij zijn alle stoelen bezet door rommeltjes, pluche beesten, de kat, en ook mijn boeken. De boekenkasten zijn vol dus dan maar improviseren. Het maakt nu toch niet meer uit, de verhuizing komt in zicht…….

Ik denk dat ik vaker langs mijn nieuwe huis moet gaan fietsen, de buitenkant oogt erg aantrekkelijk, maar van de binnenkant heb ik nog geen enkel idee. Je zal het toch meemaken dat ik dadelijk alsnog kies voor een ander huis…
Dat kan en mag tot het huurcontract getekend is. Ik ken mezelf, dus kijk maar nergens van op mijn lieve Diaantje.
Mijn leven is zo veranderd na jouw overlijden, ik heb over de spiegels in mijn huis doeken gehangen, het lijkt of er per dag meer kreukels bijkomen en mijn mondhoeken elke dag verder naar beneden gaan hangen.

Had Eva maar van die goudreinet afgebleven, dan waren wij nog steeds samen geweest, en was de wereld nog steeds een paradijs geweest…….maar de mens denkt zelf de wereld te kunnen regeren, zie over de hele wereld het resultaat.
Ik kijk vol verlangen uit naar het moment dat ik jou weer stevig knuffelen kan…….

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: