RSS feed

Grafspreuken…

Geplaatst op

Regelmatig kijk ik naar mooie spreuken op pinterest. Als ik mijn gedachten wil stoppen en even nergens aan wil denken zoek ik mooie spreuken op, Diana.
Zo ook vandaag, ik typte het woord spreuken in en tot mijn verbazing kwam ik allerlei foto’s van bekende Nederlanders tegen. Van hun graven wel te verstaan. Is dat vreemd of niet ? Ik wist helemaal niet dat Kitty Courbois overleden was.
Ik wist ook niet dat Kitty Janssen overleden was.
Ach lieve Diaantje,  ik ben maar snel weer verder gegaan.
Samen bezochten wij de jaarlijkse lichtjesavond op de plaatselijke begraafplaats, ik herinner mij nog heel goed onze laatste keer, niet wetende wat er boven ons hoofd zou hangen twee maanden later…….

Je zei toen nog ” wat worden er veel mensen vergeten, moet je kijken ma, graven met het mos dik erop, weggezakte stenen ……
” Ik wil zéker niet in de grond worden gestopt, en
al helemaal niet in een kist “. Ik vroeg toen nog gekscherend aan je of je dat ook had vastgelegd. ” Zeg ma, dat kan altijd nog, ik ben voorlopig nog niet van plan om te gaan……..

Niemand kan in de toekomst kijken. Samen met je man zou je gaan vliegen, voor jou de eerste keer. Jij en ik zouden naar de bruiloft gaan van je neef die in Turkije woont……….
Jij was toe aan rust, dat kon zelfs een slechtziende nog constateren. Je man wilde ook snel weer een hond in huis, maar dat wilde jij nog een poosje uitstellen, je zag jezelf niet weer 24/7 naast je werk voor een hond zorgen, even tijd nu voor jou, voor Diaantje. 
Het is er niet meer van gekomen, plotseling werd je onverwacht uit het leven weggehaald. 

Nóg steeds weet ik geen raad met mijn leven zonder jou. Huilen, schrijven, afleiding zoeken. Ik kan mij nergens op concentreren, mijn hoofd slaat niks op en houdt niks vast…….

Ik mis je, altijd draag ik je bij mij……
in mijn hart……. ❤❤❤


Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: