RSS feed

Herfst…..

Geplaatst op

Lieve Diaantje, de herfst is begonnen, ons favoriete seizoen. Rond deze tijd maakten wij plannen om de jacht naar onderandere herfst versieringen en kerstverlichting te starten. 
Wij begonnen bij de kringloopwinkels, daar vonden wij vaak nog de snoeren met kleine lampjes, die hadden onze voorkeur omdat de kleur van het licht goed uitkomt in onze vazen en lampen. 
Mijn balkon moet ook het jaar rond verlicht zijn, dat maakt de boel een stuk gezelliger.
Dit jaar ga ik alleen, en op haar vrije dag zal je zus ook wel meegaan. Ik wacht het af.
Kastanjes verzamelen voor je schoonzus, daar is ze de hele winter zoet mee. Samen genoten wij heel erg van het verkleuren van de bomen, het vallen van de bladeren………

De herfst maakt mij ook triest. Vlak voor je overlijden had je nog een paar mooie jassen gekocht, samen met mij.
Het doet mij verdriet dat ik je de jassen nóóit zal zien dragen, ik wist hoe jij je erop verheugde om ze te kunnen dragen. 
Ze hangen nu bij mij in de kast, en ik koester ze, zal er nóóit afstand van doen.
Als ik de jassen vasthoudt is alsof jij heel dicht bij mij bent, dan zie ik weer je blijheid en je enthousiasme bij de aankoop.

Weet je Diaantje, ik heb bij ieder seizoen wel herinneren aan de dingen die we dan deden, maar voor jou en voor mij sprongen de herfst en de winter eruit. Ik hoor het je nog zeggen,”kom op ma, ik zie daar een tafeltje vrij, jij ook warme chocolademelk met slagroom, ik neem er warme appeltaart bij, jij ook ?
Ik vond het een feest met jou om dingen te ondernemen, alles was leuk en gezellig, en ik mis deze dingen héél erg Diaantje, en ik mis jou méér dan ik met woorden zeggen kan…….

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: