RSS feed

Van missen krijg je het koud….

Geplaatst op

Te vaak lijken we ons denken los te hebben gekoppeld met ons lichaam. Maar we zijn een mens en onderdeel van mens zijn is het hebben van een lijf. Het is niet zo dat deze los van elkaar te krijgen zijn. Als we het hebben over thema’s als rouw en herinneren, dan lijkt daar vooral de aandacht voor het hoofd te zijn.” Maar zo is het bij lange na niet……
een boek over de fysieke gevolgen van rouw…

Vrijwel dagelijks kijk ik op het internet naar verse boeken over rouw, en ja hoor Diaantje, beet ! Dat lezen één van mijn tijdverdrijvers is weet jij als geen ander. Vaak lokte jij mij mee naar de read shop, of een andere  boekenshop, en dan zei je ” nou ma, zoek eens een mooi boek uit, want anders moet ik het voor je doen, waarna de hele shop je schaterlach kon horen.
Jij, je broer en je zus verrasten mij regelmatig met een mooi boek of schrijfspullen, want ook daar kan je mij héél blij mee maken.
Sinds jij niet meer bij ons bent heb ik, als ik het mij goed herinner, geen stap meer over de drempel van een boekenshop gezet, alle boeken online gekocht, ook dit boek.
Het boek gaat over fysieke klachten die mensen vaak krijgen na een overlijden, maar waar niet genoeg bij stil wordt gestaan. 
Pijn, stress, slapeloosheid……De afgelopen maanden heb ik vaak de huisarts bezocht, zonder goed resultaat…….

Volgende week heb ik een afspraak bij een pijnkliniek……
Ik wacht het af Diaantje, maar zo kan ik niet verder…..ik mis je, en dat doet zó zeer…….

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: