RSS feed

Huisje, boompje, Gijs…

Geplaatst op

Bijzonder dat je zus nog zo nu en dan een wandeling maakt met jouw man en de honden. Contact met een persoon waarmee je een groot verdriet deelt is zó belangrijk. 
Het delen van verdriet is zó belangrijk lieve Diaantje. En dat doe je met niemand beter dan met mensen die je dierbaar zijn en je verdriet delen.
Er zijn maar weinig dierbaren waarmee ik mijn verdriet nog deel, je zus, je broer en een lieve vriendin waarvan ik graag zou willen dat ze dichterbij mij woonde.
Ook ben ik benieuwd waar ik ga wonen, en wat zou ik beslist hebben over het nieuwe huis als jij nog hier geweest zou zijn. Mijn gedachten staan geen minuut stil, momenteel is mijn eenzaamheid groter dan ooit. Je zus was afgelopen week veel bij mij, en komende week ook nog.
Ik kan zo weinig zelf doen Diaantje, de twee corona injecties hebben mij echt géén  goed gedaan Di, en een booster komt mijn lichaam niet meer in, hoe anderen daar ook over denken. Het is mijn lichaam en ik ervaar het, een ander niet.
Nog niet eerder heb ik zoveel pijn gehad, en nog.
Dinsdag wéér naar de pijnkliniek in Breda, als ik met zoveel pijn verder moet leven dan………ja wat dan…..
Gijs voelt mij héél goed aan, hij komt steeds heel dicht bij mij zitten, volgt mij op de voet, zo lief, een dier voelt beter aan als een mens wanneer je troost nodig hebt. Het zal voor Gijs dadelijk ook niet meevallen om te verhuizen. 
We gaan het afwachten Diaantje, ik ben echt heel blij dat casade totaal niet moeilijk gedaan heeft over mijn onverwachte beslissing. Er zat al mooi behang op de muur, maar ja, het moest er toch ook weer af…….
Jij zou gezegd hebben ” ma toch, en er ook niet vanop gekeken hebben, als er iemand was die mij goed kende, dan was jij het wel ……maar je bent er niet meer, en daar kan ik maar héél moeilijk mee leven…..

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Volgende »

  1. Lieve Anne
    Ik kan niet meer reageren onder mijn andere account en ik weet niet of dit werkt
    Liefs Elisabeth

    Geliked door 1 persoon

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: