RSS feed

Zinloos…

Geplaatst op

Lief Diaantje, dit is weer zo’n dag dat ik alles tegen de muur zou willen gooien. Het is dat je neef bij mij in huis is, anders zou het hier wel eens flink kunnen knallen. 
Ik krijg het huis maar niet ingericht zoals ik het wil. En dat werkt averechts op mijn toch al wisselend humeur. Ik mis nog zoveel dingen die ik van ellende maar met dozen tegelijk naar de berging gebracht heb, het bleef hier allemaal maar staan, ik verzette de boel van links naar rechts maar een plekje ergens kregen de spullen niet, doodgewoon omdat er geen plek voor is.
Ik zoek me suf naar een mooie vaas voor op tafel, een vaas met zijden bloemen en wat lichtjes erin……het hart met bloemen voor aan de muur moet er ook nog komen, dat is voor mij héél belangrijk, ik hoop dat je zus binnenkort tijd kan maken om mee naar Gé te gaan…….
Je merkt het wel Diaantje, het is niet snel goed voor je moeder, ik beken je eerlijk dat ik ook helemaal niet goed in mijn vel zit, en het huis, ja ik ben er blij mee, maar de echte blijheid zal pas komen als het naar mijn tevredenheid is ingericht. 
Jij had er wat van gemaakt, je zus en ik zeggen het bijna dagelijks tegen elkaar , ” ons Diaantje had wel geweten hoe ze hier een thuis van had moeten maken ‘……
Je zus en ik zijn ook niet meer dezelfde mensen gebleven na jouw overlijden, dat is niet uit te leggen aan mensen, daar doen wij dus ook geen moeite meer voor.

Als ik niet de hoop zou hebben
je eens hier op aarde weer terug te zien…..
dan zou het leven zinloos zijn voor mij lieve Diaantje……

(  Johannes 5 : 28, 29  )

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: