RSS feed

Empty house……

Geplaatst op

Of ik al gesetteld ben….of ik al goede aard heb”…… Ja, wat kan ik zeggen Diaantje, ik woon er net pas twee weken. Voor mijn gevoel lijkt het ook langer, maar het is toch echt pas twee weken. Té lang zijn wij bezig geweest met het leegruimen van het oude huis. Ik ben er ook nog drie weken gebleven terwijl alleen mijn bed er nog maar stond, inwendig weigerde ik te gaan verhuizen…….

Gisteren zijn je zus en ik bij Gé geweest. Gé is meesterbinder /bloem kunstenaar en hij gaat van het hart wat bij jouw afscheid naast je stond, en wat Gé ook voor ons gemaakt heeft, een herinnering maken voor aan de wand, naast je foto. 
Dat wilde ik al toen ik nog op het oude adres woonde, maar met de verhuizing in zicht zag ik daar steeds vanaf. Maar nu gaat het goed komen Diaantje. Ik wil je aanwezigheid voelen én zien, want zonder jou zal het hier nóóit mijn thuis worden………

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: