RSS feed

Martine…

Geplaatst op

Ze keek me aan…. ” hoe gaat het met u ‘? Haar vraag ontroerde mij. 
‘ Ik zie u regelmatig, maar vandaag ga ik u de vraag toch stellen’. 
‘ Je weet nooit of het moment goed is zei Martine, maar toen ik u zag aankomen dacht ik, nu! 
Ach lieve Diaantje, je kent mij goed genoeg om te weten dat ik nu, een paar uur later, hiervan nog steeds ontroerd ben, Martine die altijd aan jou denkt als ze mij ziet. 

Deze tijd is moeilijk voor mij Diana. Het is waar, de tijd heelt niets, de tijd maakt het gemis alleen erger, ik ervaar dat zo, maar het is voor elke rouwende verschillend. 
Ik kan mij niet concentreren, nergens op. Al eerder heb ik gezegd dat de glans overal vanaf is. Thuis met Gijs, mijn kat voel ik mij het prettigst. 
Nog een paar weken, dan zie ik je zus ook minder vaak, ze is blij met haar nieuwe baan, en ik op mijn beurt ben blij dat haar nieuwe baan dichtbij huis is. 

Rouwen, ik had gehoopt het nooit mee te hoeven maken. Rouwen om jouw is voor mij gestorven zijn terwijl mijn hart doorklopt. Een deel van mij is samen met jou verwijderd uit mijn lichaam……… 


Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: