RSS feed

Wegwezen…

Geplaatst op
( foto Airpro Recing Team )

Vanuit mijn ooghoek had ik haar al gezien. Ze stond bij de bananen en daar moest ik ook zijn. Treuzelen dan maar bij de tomaten tot de weg naar de bananen vrij is. Daarna verder naar de brood afdeling, naar het kattenvoer en dan rapido naar mijn fiets. Bij de servicebalie koop ik snel postzegels en zakken voor plasticafval. 
Ik vraag mijzelf ook weleens af waarom ik mensen blijf ontlopen, maar dat kan ik niet uitleggen……..denk ik…..of toch wel ?
Met ferme pas loop ik naar buiten, en wie staat daar naast mijn fiets. Gelukkig staat ze te praten, maar zodra ze mij ziet breekt ze het gesprek met de andere vrouw af.
” Hallo, hoe is het, lekker weer vandaag, dat werd wel weer eens tijd, het is nu nat genoeg geweest haha.” Zeg, jij moet toch ook gaan verhuizen hé, weet je al wanneer ? ” En in welke van de drie flats kom jij te wonen…..ook in de laatste ? ” Een vriendin van me heeft voor de derde flat gekozen, ze wil niet zo vlak bij de straat zitten, dat geraas van auto’s ‘……

” Hoe gaat het met je dochter, ik zie haar niet meer in het bos met de hond ‘
Welke dochter, vraag ik terwijl de mevrouw een hap lucht neemt. ” De kleinste, met die dunne hond haha, ja je andere dochter kom ik nog regelmatig tegen met haar hond ‘…….

Wie nu nóg niet begrijpen kan waarom ik mensen ontloop, mag daar even op z’n gemak overna gaan denken…….

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: