RSS feed

Met z’n drieën…

Geplaatst op
Kleinzoon en Guusje

Kleinzoon kwam slapen bij zijn oma, net als voordat hij naar Turkije verhuisde, drie jaar geleden. Zo vertrouwd Diana, alsof hij nooit weggeweest is. Ik denk dat ik het ook dit keer weer moeilijk ga hebben als hij eind september weer terug naar Turkije gaat. De jongste ga ik ook een paar maanden missen, hij gaat een paar maanden met zijn broer mee. Ja, zo gaat dat als ze volwassen zijn Diana. Als het ze maar goed gaat, en als ze maar gezond en gelukkig zijn. Dan ben ik het ook.

Ja, het was gisteren fijn om met de beneden buurvrouw te praten over jou, een luisterend  oor is zo belangrijk. 
” Goed bezig, ik ben trots op je “. Dat zijn aanmoedigende en oprecht goed bedoelde woorden, maar ik kan niet beloven dat ik mij iedere dag zo kan opstellen. Toen kleinzoon eind van de middag naar huis ging voelde ik mij net zo verdrietig als op de dag dat hij verhuisde naar Turkije. 
En nu gaat zijn broer ook nog mee voor een paar maanden, maar het is ze zo gegund. De afgelopen weken was ik erg blij dat beide boys hier waren. Bosbranden, enorme wateroverlast…temperaturen boven de 45°……

Mijn gevoelens en mijn stemmingen zijn zo wisselend lieve Diaantje, nu jij er niet meer bent voel en beleef ik alles anders, veel emotioneler, ik dacht dat ik beetje bij beetje sterker werd, maar dat is niet zo. Het voelt alsof alles stilstaat en elke dag hetzelfde is.
Sinds de dag dat we jou moesten missen staat mijn leven stil. Drie setje kleding, wassen en weer dragen, wassen en weer dragen……

Je zus is een grote steun voor mij, ondanks dat ze momenteel te veel werkt omdat ze te weinig personeel heeft, en de helft van haar personeel niet weet wat werken is.
Samen praten, samen eten, samen een wandeling met Guusje…….samen zijn wij één,  één met jou, Diaantje…………

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Volgende »

  1. gewoonzoalsikben

    Fijn dat je kleinzoon weer even kwam logeren ,zo vertrouwd .En al drie jaar in Turkije wat vliegt de tijd .Nu ook je andere kleinzoon een paar maanden daar heen ,het moet wel een heel mooi land zijn om daar zo graag te willen zijn .Fijn zo’n gesprek met je beneden buurvrouw ,iemand die echt naar je luistert .Fijn dat je steun heb aan Lique maar hopeloos dat ze zoveel moet werken bij gebrek aan personeel ,echt onbegrijpelijk
    Liefs Elisabeth xxx

    Geliked door 1 persoon

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: