RSS feed

Emotional…

Geplaatst op
Mijn lieve goedlachse dochter.

Steeds vaker heb ik mijn emoties niet goed meer onder controle, ik huil bij het zien van leed, dierenleed, kinderen leed, ik schiet vol bij dingen die mij ontroeren, maar ook bij het zien van de wolf die schapen en lammetjes doodt.
Wolventoerisme hier niet zo ver vandaan, hoe verzin je het. Zorg ervoor dat de wolf verdwijnt naar een plek waardoor de schapen weer veilig zijn.
Geef de schapenhouders meer beschermings materiaal, we geven ook genoeg geld uit aan minder belangrijke zaken. 
Door jouw dood, lieve Diana, ben ik veranderd in een opgefokte zenuwleider. Kort lontje, opvliegend, mijn tranen zitten continu achter mijn ogen om bij het minste geringste naar buiten te treden. Ook daarom ontloopt ik mensen, ik wil niet praten, ik kan het niet aanhoren dat ” mijn opa, mijn oma, het kind van mij zus, mijn moeder “…..
Kom je voor mij, of probeer je door wat jij ook meegemaakt hebt mijn verdriet te verzachten, dat lukt nu niet, ik wil niet horen wat jij, en jij, en ook hij heeft meegemaakt. Dat wil ik niet horen, net zo min als de goedbedoelde zinnen als ‘ het verdriet wordt met de tijd minder, er komt weer een dag dat je weer lacht, zonder dat de tranen achter je ogen je emoties overheersen…… “
Ik had een innige diepe band met mijn dochter, en je helpt mij niet door me te vertellen dat dertig jaar geleden je tante ook een kind heeft verloren doordat hij onverwacht de straat overstak. 
Ik wil praten over mijn dochter, en als je dat niet begrijpt, loop dan asjeblieft met een grote boog om mij heen… 
Ik heb tijd, veel tijd nodig om het verlies van mijn dierbare dochter te verwerken. 
Ja, het is waar, ik probeer je te ontlopen en daar vraag ik begrip voor. Het is niet omdat ik je niet mag, maar nu even niet. 
Stuur me een berichtje, een kaartje voor in mijn plakboeken. Na het overlijden van mijn geliefde dochter werden alleen aan mijn schoonzoon tekenen van medeleven gestuurd…… 
Maar ik was véél meer Diana ’s moeder, dan dat haar echtgenoot haar echtgenoot was…

Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Volgende »

  1. Wat heb je een mooie dochter. Prachtige fotos. Heel veel sterkte❤

    Geliked door 1 persoon

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: