RSS feed

Keuzes maken.

Geplaatst op

De dag doorgebracht met je jarige zus, vijfendertig jaar is ze geworden vandaag…..denken haar collega’s 🙂 

Het is hier echt van de zotte sinds de corona crisis, dag twee van de avond klok, niet meer dan met één persoon op visite gaan / komen, de hond mag je nog net uitlaten na negen uur, maar je moet alleen gaan, en hond aangelijnd……..

Ik heb met je zus gesproken over mijn toekomstige verhuizing. Wil ik wel een kleiner huis, een open keuken, twee kleine slaapkamers. Ik heb altijd gezegd dat ik nóóit een huis met open keuken zou accepteren, maar met deze verplichte verhuizing heb ik geen keus. 

Ik heb nog een paar maanden, ik kan mijn beslissing om voor de nieuwe woning te kiezen nog herzien. 
Als ik een ruimere woning kan krijgen dan ga ik dat overwegen, het is dus afwachten wat er aangeboden wordt op korte termijn. 
En wéér komt dan jou te moeten missen als een donderslag bij ons binnen…..jij zou met mij meegedacht hebben, voor en tegens tegen elkaar afgewogen hebben. Je was nooit een twijfelaar. ‘ Ma-tje, ik zal er eens even over denken, maar ik ‘ ………. en dan kwam je met een optie waar ik vaak mee instemde…….nu is de keuze aan mij…… 


Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: