RSS feed

Zo’n dag als vandaag…..

Geplaatst op

Zo’n dag als vandaag, zo’n dag dat je van ellende alles bij elkaar wilt schreeuwen, zo’n dag dat mijn tranen niet te stoppen zijn. Zo’n dag is het vandaag weer……wat ik doen moet doe ik, maar vraag me niet hoe Diaantje, het blijft niet te accepteren dat jij er niet meer bent. Ik stopte vanmorgen bij mijn nieuwe huis in aanbouw, het is zo verschrikkelijk dubbel, ik zou met jou daar een paleisje van gaan maken, maar toen ik zo stilstond en de boel eens gade sloeg, dacht ik dat het me ook niets uit maakt als de boel vandaag nog in elkaar stort…….
Voor mijn gevoel is mijn leven opgehouden toen jij voorgoed je ogen sloot.
Ja, ik weet het……maar verdriet en boosheid is door die ene aanmoedigende zin niet van tafel te vegen.

Vooralsnog gaat het leven verder en sleep ik de rugzak die vol zit met verdriet en boosheid nog iedere dag met me mee. Een groot stuk verleden zit ook te vervelen in die rugzak en op dagen zoals vandaag zou ik die rugzak direct de plomp in willen gooien, maar zo werkt het helaas niet.
Je zus is vaak de klos, maar ze weet ook dat het niet voor haar bedoeld is, en gelukkig kan ze er ook nog weleens om lachen. Maar ik kan gelukkig ook lachen om haar….” ma toch, doe je nog weleens wat in huis, ik zie een meter stof op je tafeltje “…….
Ja, ik doe af en toe nog wel iets, maar niet veel, momenteel vind ik alles best lieve Di……

Ik mis je, steeds meer…..


Over ZijalleenisZij

Ik zou veel kunnen vertellen, maar wat hebben anderen daaraan? Ieder leven heeft zijn ups en downs, dat is soms goed om te delen maar mijn ervaring is dat je toch altijd alleen staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: